Registreren voor een nieuwe proefperiode

Kies hier een plan om te testen en registreer voor uw gekozen plan.

Bevestig uw keuze door 'Proceed to Checkout' the kiezen.

Vul uw gegevens in en kies 'Next' om deze te bevestigen.

Vul uw factuuradres in en klik 'Next' om te bevestigen. Indien u een ander postadres heeft

Indien benodigd kunt u hier een kostenpost opgeven welke op uw factuur zal worden weergegeven. Bevestig door 'Next' te klikken.

Verifieer uw gegevens en bevestig dat u de voorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat. Bevestig uw keuze met 'Subscribe'.

Uw gegevens worden verwerkt, wacht enkele seconden.

De software installeren

De volgende stap is het downloaden van de installatiebestanden. In de meeste gevallen is de linker Download link het meest geschikt voor uw toepassing.

Nadat de download voltooid is, dubbelklikt u het installatiebestand om de installatie te starten.

De installatie start. Klik 'Next' om te beginnen.

Klik 'Next' om de standaard installatiemap te behouden. Kies 'Browse' om de map waar u de software wilt installeren te wijzigen. Klik 'Disk Cost' om te zien hoe veel ruimte beschikbaar is op de doelschijf.

Little Green Button heeft ongeveer 31MB vrije schijfruimte nodig.

De installatie kan nu beginnen. Klik 'Next' om het proces te starten.

Het kan zijn dat u een waarschuwing ontvangt van Windows. Een programma probeert immers wijzigingen aan te brengen. Geef dit proces toestemming om wijzigingen aan te brengen.

Na een korte installatie is de Little Green Button geïnstalleerd. Klik 'Close' om het installatieprogramma te sluiten. De Little Green Button wordt automatisch gestart.

Een locatie instellen

Als u de Little Green Button voor de eerste keer start, zal deze u vragen om een locatie.

Klik 'Add' om een locatie toe te voegen. Voorbeeld: Kantoor 2, Onderzoekskamer, Receptie.

Gebruik een omschrijving die door uw collega's zal herkend worden. Dit is de naam die getoond zal worden bij een noodoproep. Het is dus van belang dat de ontvanger aan de hand van deze omschrijving weet waar er een situatie gaande is. Gebruik dus niet uw naam, maar bij voorkeur de naam van de kamer waar u zich bevindt.

U kunt nu eventueel een telefoonnummer invoeren en een locatie opgeven voor weergave op een kaart.

Indien uw computer niet van plaats verandert, kunt u 'Don't prompt for location on this computer' aanvinken, om deze instelling bij iedere start van de Little Green Button te gebruiken.

Als u installeert op bijvoorbeeld een laptop, en regelmatig van locatie wisselt, laat het vakje dan uitgevinkt. Zo wordt u bij iedere start van de Little Green Button herinnerd om uw locatie wijzigen.

Klik 'OK' om de instellingen te accepteren.

Uw Little Green Button activeren

Er is nog geen licentie informatie gevonden, en dus wordt u gevraagd om deze installatie van de software te activeren.

Open uw email en vind uw welkomst-email.

Open deze email en vind uw activatiecode. Dit is de reeks tekens na 'Your activation key is:'.

Selecteer deze reeks (let op dat u geen extra regels of witruimtes selecteert) en klik rechts en kies kopieren. U kunt ook de toetsencombinatie ctrl-C gebruiken.

Selecteer de eerste optie, plak uw activatiecode door rechts te klikken in het tekstveld en 'Plakken' te kiezen. U kunt ook uw cursor in het tekstveld plaatsen en ctrl-V gebruiken.

Klik 'Next' om de code te verifieren.

Indien u hier een foutmelding te zien krijgt, vergelijk dan uw code met de code in uw email en kijk of u niet per ongeluk één of meerdere karakters aan het begin of einde mist, of een extra spatie aan het einde heeft.

Als uw code geverifieerd is, ziet u hier de gegevens welke bij de gevonden licentie horen. Dit correspondeert met de gegevens die u heeft opgegeven tijdens het registratieproces.

Klik Finish om deze licentie te accepteren.

Na enkele seconden zal uw Little Green Button deze instellingen accepteren en zich kenbaar maken aan het netwerk, contact maken met de configuratiewebsite en de instellingen overnemen. U kunt hierover de onderstaande meldingen ontvangen.

De alarmknop zal nog niet groen zijn, aangezien er geen andere Little Green Buttons op uw netwerk aanwezig zijn. Zodra u meerdere Little Green Buttons installeert, zullen al deze computers een groene alarmknop hebben.

Uw volgende Little Green Buttons installeren

Volg dezelfde installatiestappen om uw andere computers van een alarmknop te voorzien. Wanneer u bij het activatiescherm aanbelandt, kunt u in plaats van een activatiecode opgeven ervoor kiezen om uw netwerk te doorzoeken naar reeds geactiveerde Little Green Buttons.

Kies de tweede optie in het activatiescherm.

Uw netwerk wordt doorzocht en als er actieve licenties zijn gevonden, ziet u deze in het volgende scherm. Selecteer uw gewenste licentie en kies 'Next' om het activatieproces te voltooien als voorheen.

Uw computers zijn nu beide voorzien van een groene alarmknop, en klaar om notificaties te ontvangen en versturen.